Family day 2015 v Protherm Production

Mať 140-ročnú firemnú tradíciu, vyrábať pre zákazníkov špičkové vykurovacie zariadenia a zamestnancom poskytovať atraktívne benefity... O tom sníva na Slovensku nejedna spoločnosť. Ideálne je, ak pritom ide o rodinnú firmu, ktorá motivuje svojich pracovníkov rodinnými podujatiami s príjemnou atmosférou.

Ak si hovoríte, že toto všetko v slovenských podmienkach jednoducho nie je možné, nazrieme spolu do života spoločnosti Protherm Production, ktorá sídli v mestečku na Záhorí. Pre svojich pracovníkov, ich rodiny a známych táto spoločnosť zorganizovala v Zlatníckej doline v Skalici podujatie s názvom Family day.

Stretnutie s rodinnou atmosférou

Príjemná hudba, bohatý program i občerstvenie, radostný smiech detí, skákanie, šplhanie a pomaľované tváre tých najmenších. Takto vyzerala jedna slnečná júnová nedeľa v réžii skalického závodu na výrobu kotlov Protherm Production. Podujatie Family day si zamestnanci s rodinami jednoducho nenechali ujsť. „Naša firma vie, že práve spokojní zamestnanci sú jedným zo základov jej úspechu i kvalitnej výroby. Preto sa o nich ukážkovo staráme aj v čase leta a pripravili sme pre nich zaujímavé rodinné stretnutie,“ povedala Ing. Zuzana Šimonovičová, manažérka pre ľudské zdroje Protherm Production, s. r. o.

Trenažér aj rozprávkové postavičky

Podujatie si užívali všetky vekové kategórie. U najmenších zožal veľký úspech interaktívny program plný hier, tvorivosti a zábavy. Pre deti boli pripravené aj zaujímavé súťaže a mnohé z nich využili jedinečnú príležitosť odfotiť sa a pohrať sa s rozprávkovými postavičkami. Aj väčšie deti si tu prišli na svoje a neúnavne okupovali trenažér na formulu. Spolu s rodičmi si nenechali ujsť ani opekanie špekáčikov a občerstvenie. Na lanovej dráhe Tarzánia si potom vychutnali stúpajúci adrenalín počas lezenia a šplhania. To všetko spestrila príjemná hudba. „Protherm Production sa oproti iným spoločnostiam na Slovensku teší zo zamestnancov s nižším vekovým priemerom. Priemerný vek pracovníkov firmy je 35 rokov. Nižší vek sa naplno prejavuje práve na spoločných rodinných stretnutiach, ktoré sú plné menších detí,“ vysvetlila Ing. Šimonovičová.